fbpx

KESTÄVÄKEHITYS / LAATU / TURVALLISUUS

LAATU YTIMESSÄ

Laatu on läsnä päivittäisessä toiminnassamme pienintä yksityiskohtaa myöten. Visiossamme laatu, turvallisuus, terveys ja ympäristönsuojelu ovat avaintekijöitä. Tiedostamme, että kaikki työntekijämme ylläpitävät laatua, ja siksi koulutammekin jatkuvasti henkilökuntaamme.  

Laatuamme ohjaavat ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015, ja olemme myös SQAS-akkreditoituja ja GMP+-sertifioituja. 

TURVALLISUUS ON YKKÖSPRIORITEETTI

Pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme turvallisuuden näkökulmasta. Pidämme erittäin tärkeänä turvallisen työympäristön luomista niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemme.  

Yksi esimerkki tästä työstä on konseptiautomme; Pohjoismaiden turvallisin säiliöajoneuvo. Kehittyneiden teknologisten innovaatioiden avulla konseptiauto ehkäisee onnettomuuksia ja luo turvallisen työympäristön. 

KESTÄVÄN AJAMISEN EDELLÄKÄVIJÄ

Hiilijalanjälkemme pienentäminen on toimintamme ytimessä. RL-Trans on ollut edelläkävijä paitsi kuorma-autojen polttoaineenkulutuksen seurannassa myös kuljettajien ajokäyttäytymisen seurannassa. Tämä työ on johtanut huomattaviin polttoainesäästöihin ja useisiin palkintoihin. 

SHEQ-PERIAATTEEMME

  • Turvallisen työympäristön varmistaminen työntekijöille, asiakkaille, kumppaneille ja yleisölle 
  • Vastata ja ylittää asiakkaidemme odotukset 
  • Kaikki tapaukset ja valitukset raportoidaan ja tutkitaan 
  • Korjaavat ja ennaltaehkäisevät toimenpiteet toteutetaan ja niitä seurataan 
  • Investoida voimakkaasti järjestelmiin, työntekijöihin, koulutukseen ja laitteistoihin, joita tarvitaan liiketoimintamme turvalliseen ja ammattimaiseen harjoittamiseen 
  • Työntekijöitä kannustetaan ottamaan yksilöllinen vastuu hyvästä SHEQ-suorituskyvystä 
  • Tuotteen toimittaminen vastaanottajalle aina turvallisesti ja vaaditulla laadulla 

VIHREÄMMÄN TULEVAISUUDEN RAKENTAMINEN

Olemme tuoneet kalustoomme kaasukäyttöisiä säiliöajoneuvoja, jotka vähentävät CO2-päästöjämme 20 % perinteisiin diesel kuorma-autoihin verrattuna. Nämä samat kuorma-autot voivat myös vaihtaa LNG:stä biokaasuun tulevaisuudessa, mikä tekee niistä entistä ympäristöystävällisempiä. 

BULKLOGISTIIKAN ASIANTUNTIJAT

Asiakkaamme voivat luottaa täysin asiantuntemukseemme sekä korkean teknologian laitteisiimme. 

Lue lisää

Asiakasportaali

Yleiskatsaus tilauksistasi ja niiden reaaliaikaisesta tilasta kuljetusajoneuvon paikannuksen ja ilmoitusten avulla.

Vakuumisiilo

Vakuumisiiloyksikkömme on suunniteltu ja valmistettu saamaan kaikki jyvät ja jauheet siiloista, säiliöistä, isoista säkeistä ja muista siiloajoneuvoista.

Meistä

Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti uusimpien standardien ja lainsäädännön mukaisesti varmistaen, että he palvelevat sinua parhaalla mahdollisella tavalla.