Media-Sivu

UUTISARKISTO

Lehdistötiedote

RL-Trans voitti kaksi arvostettua palkintoa AddSecure Eco-Driving Challenge 2022 -kilpailussa

RL-Trans on tehnyt poikkeuksellisen saavutuksen voittamalla suomalaisyritysten halutuimman palkinnon hiilidioksidipäästöjen merkittävästä vähentämisestä kilpailussa. Emme ainoastaan asettaneet vertailukohtaa ympäristön kestävyydelle, vaan osoitimme myös huomattavaa edistystä saamalla parhaan parannuksen kokonaisindeksin pisteytykseen. Tämä merkittävä saavutus on osoitus RL-Transin sitoutumisesta vihreämmän tulevaisuuden toteuttamiseen.

Lue Lisää
Lehdistötiedote

RL-TRANS on kehittänyt skandinavian turvallisimman säiliöauton

TURVALLINEN IRTOTAVARAN SÄILIÖAJONEUVO Julkaistu 11.2018 RL-TRANS ON KEHITTÄNYT SKANDINAVIAN TURVALLISIMMAN IRTOLASTIAJONEUVON UUDEN KONSEPTIN AJONEUVO EHKÄISEE ONNETTOMUUKSIA EDISTYNEEN TEKNOLOGIAN AVULLA Suomalainen irtotavaralogistiikkayritys RL-Trans on tuonut markkinoille yhden markkinoiden turvallisimmista irtolastiajoneuvoista. Jauhemateriaalin kuljettamiseen käytettävässä puoliperävaunuautossa on edistyksellisiä teknisiä ratkaisuja, jotka vähentävät onnettomuusriskiä.  “Turvallisuusvaatimukset asiakassektoreillamme ja toimialalla yleensä

Lue Lisää
Lehdistötiedote

RL-TRANS tuo kalustoonsa kaksi LNG-käyttöistä kuorma-autoa 

LNG:LLÄ TOIMIVA IRTOTAVARAN KULJETUSAJONEUVO JULKAISTU 11.2019 RL-TRANS TUO KALUSTOONSA KAKSI LNG-KÄYTTÖISTÄ KUORMA-AUTOA KAASULLA TOIMIVAT KUORMA-AUTOT OVAT HILJAISEMPIA JA ENERGIATEHOKKAAMPIA KUIN PERINTEISET DIESELKUORMA-AUTOT Tänä syksynä RL-Trans osti kaksi uutta kuorma-autoa, jotka käyttävät LNG:tä (nesteytetty maakaasu). Kuorma-autoja käytetään noin vuoden ajan kokemuksen saamiseen ennen kuin kaasuautoja hankitaan

Lue Lisää

YHTEYSTIEDOT MEDIALLE

ANDREAS LINDEDAHL
Markkinointipäällikkö

Puh: +358 207 660 613
Sähköposti: andreas.lindedahl@rltrans.fi

RL-TRANS Oy Ab
Eteläinen Lapväärtintie 330
64300 Lapväärtti
FINLAND

Puh: +358 207 660 600
Fax: +358 207 660 601
Sähköposti: rl@rltrans.fi

Oy RL-TRANS Ab on riippumaton eurooppalainen irtotavaralogistiikkapalvelujen tarjoaja. Tarjoamme yksilöllisiä ja kattavia logistisia ratkaisuja koko Euroopassa yli 65 vuoden kokemuksella. Vuodesta 1955 lähtien kansainväliset lähetykset ovat olleet jatkuvasti käynnissä.  
 

LOGO- JA BRÄNDIOHJEET

Ohjeissamme esitetään säännöt RL-TRANS:n brändiresurssien käytölle.  

Noudata näitä ohjeita ja käytä vain hyväksyttyjä brändiresursseja. Muualta löytyviä logoja tai kuvia ei ole hyväksytty käyttöön. 

SEURAA MEITÄ SOSIAALISESSA MEDIASSA