fbpx

BULK LOGISTIIKKA

DYNAAMINEN BULKLOGISTIIKKA

Pohjoismaiden johtavana bulklogistiikkayrityksenä RL-Trans tarjoaa ratkaisuja monimutkaisiinkin logistisiin haasteisiin.

Jakelemme irtotavaroita, kuten (petro)kemikaalit, elintarvikkeet, rehut, mineraalit, jauheet ja rakeet Pohjoismaissa ja koko Euroopassa nykyaikaisella ja laajalla kalustollamme.

BULK-ASIANTUNTIJAT

Asiakkaamme voivat luottaa täysin asiantuntemukseemme sekä korkean teknologian laitteisiimme. Olemme ylpeitä huippuluokan ajoneuvoistamme, innovatiivisista teknologioistamme, korkeasti koulutetusta henkilökunnastamme sekä tehokkaasta sivukonttorien ja kumppaneiden verkostostamme. 

Tarjoamalla joustavia kuljetuksia ja varastointia, annamme asiakkaillemme mahdollisuuden sopeutua markkinoiden muutoksiin ja kysyntään. 

MITÄ TARVITSET KULJETETUKSI?

JAUHEET JA RAKEET

PETROKEMIKAALIT JA MINERAALIT

VAARALLISET AINEET JA JÄTTEET

REHUT JA ELINTARVIKKEET

NYKYAIKAISET LAITTEISTOT

Yli 260 yksikön kaluston ansiosta voimme tarjota räätälöityjä ja joustavia ratkaisuja kaikentyyppisiin kuivan irtotavaran tuotteisiin. Käytössämme on myös imuajoneuvoja, paineistettuja ajoneuvoja sekä paineistettuja siiloja. 

DELIVERING THE FUTURE

Laatu on läsnä päivittäisessä toiminnassamme pienintä yksityiskohtaa myöten. Visiossamme avaintekijöinä ovat laatu, turvallisuus, terveys ja ympäristönsuojelu.  

Tiedostamme, että kaikki työntekijämme ylläpitävät laatua, ja siksi koulutammekin jatkuvasti henkilökuntaamme. Laatuamme ohjaavat ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015, ja RL-TRANS on myös SQAS-akkreditoitu ja GMP+ sertifioitu. 

TOIMINTA-ALUE

Täyttääksemme asiakkaidemme kuivan irtotavaran vaatimukset,  kehitämme Euroopan laajuisia maantiekuljetus- ja intermodaalikuljetuskonsepteja. Voit luottaa siihen, että saamme tavarasi toimitettua – myös vaarallisten aineiden osalta. 

TARVITSETKO KULJETUSTA TAI SÄILYTYSTÄ?

Täytä
tai soita meille

Lue lisää

Smart Bulk

Smart Bulk on meidän taloudellinen ajoindeksimme. Jokaisessa autossamme on tietokone, joka antaa reaaliaikaista palautetta kuljettajille heidän ajotyylinsä perusteella.

Vakuumisiilo

Vakuumisiiloyksikkömme on suunniteltu ja valmistettu saamaan kaikki jyvät ja jauheet siiloista, säiliöistä, isoista säkeistä ja muista siiloajoneuvoista.

Asiakasportaali

Yleiskatsaus tilauksistasi ja niiden reaaliaikaisesta tilasta kuljetusajoneuvon paikannuksen ja ilmoitusten avulla.