fbpx

DIGITALISAATIO & TEKNOLOGIA

Digital_Solutions

RL-Transin missio on tarjota integroitua ja räätälöityä logistiikkaa useille keskeisille toimialoille. Tämän tehtävän suorittamisessa ICT-osastollamme on merkittävä rooli.  

 ICT-osasto tukee meitä toimintamme tehostamisessa reaaliaikaisen analytiikan ja prosessien optimoinnin avulla. Se tarjoaa asiakkaillemme myös lisäarvopalveluita. 

SIILON ETÄVALVONTA

Asiakkaidemme järjestelmiin tehtyjen integraatioiden avulla pystymme etävalvomaan heidän siilojaan ja seuraamaan varastotasoja. Antaen meille mahdollisuuden tehdä automaattisia toimituksia aina, kun siilot tarvitsevat lisää tavaraa. 

AJOKÄYTTÄYTYMISEN ANALYYSI

Säiliöajoneuvomme on varustettu ajotietokoneella, joka antaa kuljettajille reaaliaikaista palautetta ajotavasta.  

Polttoaineenkulutuksen mittaamisen lisäksi järjestelmä kertoo kuljettajille tarkalleen, missä heidän on parannettava ja missä he ovat erinomaisia. Tyhjäkäyntiä, ylinopeutta ja jarrujen voimakasta käyttöä ei kannusteta, koska tällainen käyttäytyminen lisää polttoaineenkulutusta sekä kuorma-autojen kulumista. 

THE SAFETY BULK TANKER

RL-Trans on kehittänyt Pohjoismaiden turvallisimman säiliöajoneuvon. Konseptiauto ehkäisee onnettomuuksia edistyneen teknologian avulla 11 kameran järjestelmästä aktiiviseen jousitukseen, jossa on kaatumisenestotekniikka.

ASIAKASPORTAALI 

LogiDirect-portaalimme tarjoaa yleiskatsauksen tilauksistasi ja niiden tiloista. Tilauksia voidaan tarkastella yksityiskohtaisesti, ja ne sisältävät suunnitellut ja todelliset lastaus-/purkupäivät sekä reaaliaikaisen paikannuksen kartalla.  

Jos säilytämme tuotteitasi bulkterminaalissamme, tarjoamme myös mahdollisuuden tarkistaa varastotilat sekä saapuvat ja lähtevät tavarat asiakasportaalin kautta. 

BULKLOGISTIIKAN ASIANTUNTIJAT

Asiakkaamme voivat luottaa täysin asiantuntemukseemme sekä korkean teknologian laitteisiimme. 

Kirjaudu sisään

LOGIDIRECT-PORTAALI

Yleiskatsaus tilauksistasi ja niiden reaaliaikaisesta tilasta kuljetusajoneuvon paikannuksen ja ilmoitusten avulla.

VARASTOPORTAALI

Tarkista varastosi ja varastoistamme saapuvat/lähtevät tavarat.

BULKER PORTAALI

Työntekijöiden ja kuljettajien intranet