fbpx

DIGITALISERING OCH TEKNOLOGI

Digital_Solutions

RL-Trans mission är att tillhandahålla integrerad och skräddarsydd logistik. Vår IT-avdelning har en betydande roll i utförandet av denna mission. IT-avdelningen stöder oss i förbättrandet av vår verksamhet genom analyser i realtid och optimering av processer. Detta ger också våra kunder möjlighet att ta del av tilläggstjänster. 

Fjärrövervakning av silo

Genom integrering med våra kunders system kan vi fjärrövervaka deras silor och hålla koll lagernivåer. Detta betyder att vi kan göra automatiska leveranser när det finns ett behov av att fylla silorna med mera material 

ANALYS AV KÖRBETEENDE

Alla våra lastbilar har teknik ombord som ger feedback i realtid till föraren om hur fordonet hanteras.  

Utöver att mäta bränsleförbrukning berättar systemet exakt för föraren hur man behöver förbättra sin körstil och var man utmärker sig. Tomgång, överhastighet och kraftiga inbromsningar uppmuntras inte eftersom dessa beteenden ökar bränslekonsumtionen och ökar slitaged på lastbilarna. 

Den säkra tankbilen

RL-Trans har utvecklat den säkraste tankbilen i Norden. Denna konceptbil förhindrar olyckor genom avancerad teknologi, med allt från ett system med elva kameror till en aktiv fjädring med anti-vältningsteknik 

KUNDPORTAL

Vår LogiDirect-portal erbjuder en översikt över dina beställningar och deras status. Beställningar kan visas i detalj och innehåller planerade och aktuella last- och lossningsdatum, och plats i realtid på en karta. 

Om vi förvarar dina produkter i vår bulkterminal, erbjuder vi också möjligheten att kontrollera lagerstatus och inkommande och utgående varor genom kundportalen.

EXPERTER PÅ BULKLOGISTIK

Våra kunder kan lita vår expertis och vår högteknologiska utrustning 

Logga In

LOGIDIRECT-PORTAL

En översikt över dina beställningar och deras status, med lastbilsposition i realtid och notifikationer.

LAGERPORTAL

Håll koll på ditt lager samt inkommande och utgående varor från lagret.

Bulker-Portal

Intranet för anställda och förare.