fbpx

Karriär

Ett dynamiskt team

Bulklogistik betraktas oftast som en av de mest krävande transportformerna. Därför söker vi ständigt engagerade förare och personal som är motiverade att bibehålla sin kompetens och prestanda på en hög nivå. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

Din väg till RL-Trans börjar här

Lediga jobb
Jobb

Gaschaufförer / ADR

Vi söker gaschaufförer till både Sköldvik och Harjavalta. Skicka din information och CV till vår databas via formuläret.

Erfarenhet

Ingen tidigare erfarenhet av bulklogistik behövs. Du kommer att få utbildning av oss. Tidigare erfarenhet ses givetvis som en merit.

Safety First

Du får din personliga skyddsutrustning som vanligtvis kallas "PPE". Bärs för att skydda mot hälso- eller säkerhetsrisker.

Familjeföretag

Internationellt positionerad, lokalt förankrad. RL-Trans är ett andra och tredje generationens familjeföretag.

Utforska Europa

Vill du se mer av världen? Inga problem. över 50 % av våra transporter går till andra europeiska länder.

Eco-Driving Bonusar

Förbrukningen kan minskas genom en energieffektiv körstil. Årligen belönar vi förare för deras insatser.

Lön

Du kan lita på att ha din lön på ditt konto i tid på det avtalade datumet.

Modern utrustning

Som yrkesförare på RL-Trans får vi dig snabbt och säkert ut på vägen. Våra lastbilar lämnar inget övrigt att önska i förarhytten.

 

Vi använder oss av fordon från Volvo, Mercedes, Renault, Scania och Iveco. Våra lastbilar är aldrig mer än fem år gamla och är alltid välutrustade, inklusive en extra luftkonditionering, automatlåda, kylskåp, omborddator och dessutom hög förarhytt. Vi vill att du utför ditt jobb säkert och bekvämt.

En dynamisk arbetsplats

Rätt verktyg och metoder är avgörande för att säkerställa en givande och dynamisk arbetsmiljö för våra anställda. Vi investerar i den senaste tekniken för att stärka våra anställda. Våra system är utformade för att effektivisera arbetsuppgifter, förbättra samarbetet och öka produktiviteten.

 

Vi optimerar kontinuerligt våra arbetsflöden för att minska redundanser och förbättra precisionen. Detta engagemang för processer säkerställer att vårt team kan fokusera på det de är bäst på och leverera exceptionell service till våra kunder.

Läs mer

Om RL-TRANS

Under de mer än 65 åren sedan dess grundande år 1955, har RL-Trans utvecklats till en internationellt verksam specialist på bulklogistik.

Digital Solutions

IT-avdelningen stöder oss i förbättrandet av vår verksamhet genom analyser i realtid och optimering av processer. Detta ger också våra kunder möjlighet att ta del av tilläggstjänster.

Hållbarhet

Kvalitet finns närvarande i vår dagliga verksamhet in i minsta detalj. Enligt vår vision är kvalitet, säkerhet, hälsa, och miljöskydd nyckelfaktorer.