fbpx

Ura

Liity dynaamiseen tiimiin

Bulkkilogistiikkaa pidetään usein yhtenä vaativimmista kuljetusmuodoista. Siksi etsimme jatkuvasti omistautuneita henkilöitä, jotka ovat motivoituneita pitämään tietotaitonsa ja suorituskykynsä korkealla tasolla. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja! 

Tiesi RL-TRANSilla alkaa tästä

Avoimet työpaikat
Työpaikat

Toimistoassistentti, kesätyö Lapväärtti

Toimistoassistenttina työskentelet tiiviissä yhteistyössä talousosaston ja muun organisaation kanssa. Työskentelet pääasiassa laskutuksen, seurannan ja tarvittaessa taloushallinnon pariss

Hae
Työpaikat

Laskuttaja, sijaisuus Lapväärtti

Laskuttajana työskentelet itsenäisesti, kuitenkin tiiviissä yhteistyössä talousosaston ja muun organisaation kanssa. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu laskutus ja seuranta.

Hae

Kokemus

Aikaisempaa kokemusta bulkkilogistiikkasta ei tarvita. Koulutamme sinua tehtävään. Aiempi kokemus katsotaan tietysti eduksi.

Safety First

Saat henkilökohtaiset suojavarusteet, joita kutsutaan yleisesti nimellä "PPE". Käytetään suojaamaan sinua terveys- tai turvallisuusvaaroilta.

Perheyritys

Kansainvälisesti sijoitettu, paikallisesti juurtunut. RL-Trans on suomalainen toisen ja kolmannen sukupolven perheyritys.

Tutustu Eurooppaan

Haluatko nähdä enemmän maailmasta? Ei ongelmaa. Yli 50 % kuljetuksistamme menee muihin Euroopan maihin.

Eco-Driving Bonukset

Kulutus voidaan vähentää energiatehokkaalla ajotyylillä. Palkitsemme kuljettajia vuosittain heidän panoksista.

Palkka

Voit luottaa siihen, että palkkasi on tililläsi sovittuna päivänä.

Hyppää kyytiin

RL-Transin ammattikuljettajana saamme sinut tielle nopeasti ja turvallisesti. Kuorma-automme eivät jätä mitään toivomisen varaa ohjaamossa.

Käytämme Volvon, Mercedesin, Renaultin, Scanian ja Ivecon ajoneuvoja. Kuorma-automme eivät ole koskaan yli viisi vuotta vanhoja ja ovat aina hyvin varusteltuja, mukaan lukien lisäilmastointi, automaattivaihteisto, jääkaappi, ajotietokone ja korkea ohjaamo. Haluamme sinun saapuvan turvallisesti ja mukavasti.

Dynaaminen toimistomme

Uskomme, että oikeat työkalut ja menetelmät ovat välttämättömiä henkilöstöllemme palkitsevan ja dynaamisen työympäristön varmistamiseksi. Järjestelmämme on suunniteltu virtaviivaistamaan työtehtäviä, parantamaan yhteistyötä ja lisäämään tuottavuutta.

Optimoimme jatkuvasti työprosessejamme vähentääksemme redundansseja ja parantaaksemme tarkkuutta. Tämä sitoutuminen prosessien erinomaisuuteen varmistaa, että tiimimme voi keskittyä siihen, mitä he osaavat parhaiten, ja tarjota poikkeuksellista palvelua asiakkaillemme.

Lue lisää

Yritys

Yli 65 vuoden jälkeen perustamisestaan vuonna 1955 RL-Trans on kehittynyt kansainvälisesti toimivaksi bulklogistiikkaratkaisujen asiantuntijaksi.

Digital Solutions

ICT-osasto tukee meitä toimintamme tehostamisessa reaaliaikaisen analytiikan ja prosessien optimoinnin avulla. Se tarjoaa asiakkaillemme myös lisäarvopalveluita.

Kestävä kehitys

Laatu on läsnä päivittäisessä toiminnassamme pienintä yksityiskohtaa myöten. Visiossamme laatu, turvallisuus, terveys ja ympäristönsuojelu ovat avaintekijöitä.