fbpx

NESTEMÄISTEN KAASUJEN LOGISTIIKKA

KAASUKULJETUKSET

Yli 30 vuoden kokemuksella RL-Trans on erikoistunut erittäin herkkien kaasujen turvallisiin kuljetuksiin. Kaasuliiketoimintayksikkömme tarjoaa vaativia nesteytettyjen kaasujen kuljetuksia niin kotimaassa kuin kansainvälisillä alueilla. 

NYKYAIKAISET LAITTEISTOT

Asiakkaamme ovat tekniikan, lääketieteen ja elintarvikkeiden aloilta. Kiinnitämme erityistä huomiota turvallisuuteen tarjoamalla palveluita nykyaikaisilla, palveluihin tarkoitetuilla ja erikoistuneilla laitteistoilla. 

TURVALLISUUS 

Omistautunut henkilökuntamme on erityisesti koulutettu vaarallisten aineiden kuljetusten (ADR) alalle. Meillä on käytössämme täysimääräisesti tiukat turvallisuusvaatimukset, jotka tämänlaisten kuljetusten täytyy täyttää. 

KAASULOGISTIIKKA KORKEIMMALLA TURVALLISUUSTASOLLA

Lue turvallisuusominaisuuksista, joita käytämme tai kehitämme kuljetusyksiköissämme. 

Lue lisää

LNG-käyttöinen kuorma-auto

Olemme lisänneet kaasulla toimivia kuorma-autoja kalustoomme. Niiden avulla hiilidioksidipäästömme ovat 20% pienemmät verrattuna perinteisiin dieselillä toimiviin kuorma-autoihin.

SMART BULK

Smart Bulk on meidän taloudellinen ajoindeksimme. Jokaisessa rekassamme on tietokone, joka antaa reaaliaikaista palautetta kuljettajille heidän ajotyylinsä perusteella.

Meistä

Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti uusimpien standardien ja lainsäädännön mukaisesti varmistaen, että he palvelevat sinua parhaalla mahdollisella tavalla.