fbpx

LOGISTIK FÖR FLYTANDE GAS

GASTRANSPORTER

Med över 30 års erfaranhet har RL-Trans specialiserat sig säkra transporter av känsliga gaser. Vår gasverksamhetsenhet erbjuder krävande inhemska väl som internationella transporter av flytande gaser. 

MODERN UTRUSTNING

Våra kunder finns inom områdena teknik, medicin och livsmedel. Vi lägger särskild vikt vid säkerhet och tillhandahåller tjänster med modern, specialiserad och dedikerad utrustning 

SÄKERHET

Vår engagerade personal är specialutbildad inom området för transport av farligt gods (ADR). Vi har fullt ut implementerat de stränga säkerhetskrav som denna typ av transporter måste uppfylla.  

GASLOGISTIK PÅ HÖGSTA SÄKERHETSNIVÅ

Läs om de säkerhetsfunktioner vi använder eller utvecklar våra transportenheter 
 

Läs mer

LNG Bulk Tanker

Vi har introducerat gasdrivna lastbilar i vår flotta, vilket sänker våra koldioxidutsläpp med 20% jämfört med traditionella diesellastbilar.

Smart Bulk

Smart Bulk är vårt ekokörningsinitiativ. Alla våra lastbilar är utrustade med en dator ombord som ger feedback i realtid till föraren om deras körstil.

Om RL-TRANS

Våra lastbilschaufförer är våra ambassadörer och vi utbildar dem kontinuerligt och skolar vår personal enligt den senaste standarden och lagstiftningen. Vi jobbar alla tillsammans för att säkerställa att du får den bästa möjliga servicen.