Media Sida

NYHETSARKIV

Pressmeddelande

RL-Trans vann två prestigefyllda priser i AddSecure Eco-Driving Challenge 2022

RL-Trans har uppnått en extraordinär bedrift genom att vinna det mest prestigefyllda priset för att anmärkningsvärt ha minskat koldioxidutsläppen bland finska företag i tävlingen. Vi satte inte bara ett riktmärke för miljömässig hållbarhet, utan vi visade också anmärkningsvärda framsteg genom att ha den bästa förbättringen av det totala indexet. Denna prestation är ett bevis på RL-Trans engagemang för att leverera en grönare framtid.

Läs Mer
Pressmeddelande

RL-TRANS har utvecklat den säkraste lastbilen för bulk

DEN SÄKRA TANKBILEN PRESSMEDDELANDE 11.2018 RL-TRANS HAR UTVECKLAT DEN SÄKRASTE LASTBILEN FÖR BULKLAST The new concept truck prevents accidents through advanced technology Det finska bulklogistikföretaget RL-Trans har lanserat en av de säkraste bulklastbilarna på marknaden. Påhängsvagnen som används för att rymma pulvermaterial kommer med avancerade

Läs Mer
Pressmeddelande

RL-TRANS introducerar två LNG-bilar i flottan 

DEN LNG-DRIVNA BULKTANKBILEN PRESSMEDDELANDE 11.2019 RL-TRANS INTRODUCERAR TVÅ LNG-BILAR I FLOTTAN GASTANKBILAR ÄR TYSTARE OCH MER ENERGIEFFEKTIVA ÄN TRADITIONELLA DIESELDRIVNA TANKBILAR Denna höst förvärvade RL-Trans två nya tankbilar som körs på LNG (flytande naturgas). Tankbilarna kommer att användas i ungefär ett år för att samla

Läs Mer

KONTAKTUPPGIFTER FÖR MEDIA

ANDREAS LINDEDAHL
Marknadschef

Tel: +358 207 660 613
E-post: andreas.lindedahl@rltrans.fi

RL-TRANS Oy Ab
Eteläinen Lapväärtintie 330
64300 Lapväärtti
FINLAND

Tel: +358 207 660 600
Fax: +358 207 660 601
E-post: rl@rltrans.fi

Oy RL-TRANS Ab är en oberoende europeisk leverantör av logistiktjänster. Vi tillhandahåller specialiserade och omfattande logistiklösningar i hela Europa med över 60 års erfarenhet. Sedan 1955 har vi hållit internationella transporter i rörelse.  

RL-Trans – experten på bulklogistik. 

RIKTLINJER FÖR LOGO OCH VARUMÄRKE

Våra riktlinjer anger reglerna för hur RL-TRANS brandtillgångar ska användas. Följ dessa riktlinjer och använd endast de godkände brandtillgångarna.

Det är inte tillåtet att använda eventuella logotyper eller bilder som hittats någon annanstans