fbpx

HÅLLBARHET / KVALITET / SÄKERHET

KVALITET I GRUNDEN

Kvalitet finns närvarande i vår dagliga verksamhet in i minsta detalj. Enligt vår vision är kvalitet, säkerhet, hälsa, och miljöskydd nyckelfaktorer.  

Vi erkänner det faktum att kvaliteten upprätthålls av alla våra medarbetare, och vi utbildar därför kontinuerligt vår personal. Vår kvalitet styrs av ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015, och RL-TRANS är också SQAS-ackrediterad och GMP+. 

SÄKERHET ÄR VÅR HÖGSTA PRIORITET

Vi strävar kontinuerligt efter att förbättra vår verksamhet ur säkerhetssynvinkel. Att skapa en säker arbetsmiljö för våra anställda så väl som våra kunder är av högsta prioritet för oss.  

Ett exempel på detta är vår konceptlastbil; den säkraste tankbilen i Norden. Konceptlastbilen förhindrar olyckor och skapar en säker arbetsmiljö tack vare en serie avancerade tekniska framsteg.  

EN FÖREGÅNGARE INOM HÅLLBART KÖRANDE

Minskandet av vårt koldioxidavtryck står i centrum för vår verksamhet. RL-Trans har varit en föregångare inom både optimering av våra lastbilars bränsleförbrukning och förarnas körbeteende. Detta arbete har resulterat i betydande bränslebesparingar, och att vi tilldelats flera pris. 

VÅRA SHEQ-PRINCIPER

  • Att alltid se till att arbetsmiljön för anställda, kunder, affärspartners och allmänheten är säker 
  • Att uppnå och överträffa våra kunders förväntningar 
  • Alla incidenter och klagomål rapporteras och undersöks 
  • Korrigerande och förebyggande åtgärder införs och följs upp 
  • Att investera ordentligt i system, arbetstagare, skolning och nödvändig utrustning för att kunna driva vår verksamhet säkert och professionellt 
  • Anställda uppmuntras till att ta själva ansvar för ett gott utförande av SHEQ-principerna 
  • Att alltid leverera produkten säkert till mottagaren och i gott skick 

VI LEVERERAR EN GRÖNARE FRAMTID

Vi har introducerat gasdrivna lastbilar i vår flotta, vilket sänker våra koldioxidutsläpp med 20% jämfört med traditionella diesellastbilar. Samma lastbilar kan också byta från LNG till biogas i framtiden att de blir ännu mer miljövänliga. 

EXPERTER PÅ BULKLOGISTIK

Våra kunder han ha fullt förtroende för vår expertis, såväl som vår högteknologiska utrustning 

Läs mer

KundPortal

En översikt över dina beställningar och deras status, med lastbilsposition i realtid och notifikationer.

Vakuumsilo

Vår Vakuumsilo-enhet är utformad och tillverkad för att utrymma granulat eller pulver från silor, containers, stora påsar och andra silofordon.

Om RL-TRANS

Våra lastbilschaufförer är våra ambassadörer och vi utbildar dem kontinuerligt och skolar vår personal enligt den senaste standarden och lagstiftningen. Vi jobbar alla tillsammans för att säkerställa att du får den bästa möjliga servicen.