fbpx

LAGRING AV MATERIAL

LÅT OSS TA HAND OM LAGRINGEN

Letar du efter sätt att optimera din hantering av bulkmaterial? Genom att låta RL-Trans ta hand om inte enbart transporter utan också lagerhållning kan du minimera dina kostnader för lagring och hantering. 

ETT HOTELL FÖR BULKMATERIAL

Vår bulkterminal som är belägen nära hamnen i Raumo erbjuder en bredd av möjligheter för lagring och bulkning. Vi kan hjälpa dig fokusera kärnan i din verksamhet att du inte behöver fundera materialflödet 

STANNA HOS OSS SÅ LÄNGE DU BEHÖVER

Vi erbjuder lagring både lång och kort siktfrån en vecka till upp ett år. Vår specialitet är att lasta förpackat material direkt till bulkbilar för vidare distribution.

Vi har speciella lagringsplatser med motsvarande utrustning för en mängd olika varor, som plastharts, livsmedel, foder, tillsatsämnen och mineraler. Vi kan lagra produkter av olika storlekar, och erbjuda lagring under tak eller inomhus för förpackade varor 

KUNDPORTAL

Vi ger möjligheten att kolla upp lagerstatus samt inkommande och utgående varor via vår kundportal 

Läs mer

Smart Bulk

Smart Bulk är vårt ekokörningsinitiativ. Alla våra lastbilar är utrustade med teknologi ombord som ger feedback i realtid till föraren om deras körstil.

Vakuumsilo

Vår Vakuumsilo-enhet är utformad och tillverkad för att utrymma granulat eller pulver från silor, containers, stora påsar och andra silofordon.

LNG Bulk Tanker

Vi har introducerat gasdrivna lastbilar i vår flotta, vilket sänker våra koldioxidutsläpp med 20% jämfört med traditionella diesellastbilar.