fbpx

Tavarankäsittely ja varastointi

ANNA MEIDÄN HUOLEHTIA VARASTOINNISTA

Etsitkö tapoja virtaviivaistaa irtotavaroiden käsittelyä? Antamalla RL-Transin huolehtia paitsi kuljetuksista myös varastoinnista, voit minimoida varastointi- ja käsittelykustannuksesi. 

HOTELLI IRTOTAVARALLE

Rauman sataman lähellä sijaitseva irtotavaraterminaalimme tarjoaa laajan valikoiman kuivan irtotavaran varastointimahdollisuuksia. Anna meidän auttaa sinua keskittymään ydinliiketoimintaasi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia materiaalivirrasta. 

PYSY KANSSAMME NIIN KAUAN KUIN TARVITSET

Tarjoamme sekä pitkäaikaista että lyhytaikaista varastointia – viikosta jopa vuoteen. Erikoisalaamme on pakattujen materiaalien säkityksien poisto irtotavarana kuljetettaviin kuorma-autoihin jatkojakelua varten.  

Meillä on omat varastosijainnit, joista löytyy tarvittavat laitteet useille tavaroille, kuten muovihartseille, elintarvikkeille, rehuille, lisäaineille ja mineraaleille. 

ASIAKASPORTAALI

Asiakasportaalimme kautta tarjoamme mahdollisuuden tarkistaa varastotilanteen sekä saapuvat ja lähtevät tavarat. 

Lue lisää

SMART BULK

Smart Bulk on meidän taloudellinen ajoindeksimme. Jokaisessa autossamme on tietokone, joka antaa reaaliaikaista palautetta kuljettajille heidän ajotyylinsä perusteella.

Vakuumisiilo

Vakuumisiiloyksikkömme on suunniteltu ja valmistettu saamaan kaikki jyvät ja jauheet siiloista, säiliöistä, isoista säkeistä ja muista siiloajoneuvoista.

LNG-käyttöinen kuorma-auto

Olemme lisänneet kaasulla toimivia kuorma-autoja kalustoomme. Niiden avulla hiilidioksidipäästömme ovat 20% pienemmät verrattuna perinteisiin dieselillä toimiviin kuorma-autoihin.