fbpx

RL-Trans

MATKALLA SIILOLLE LÄHELLÄ SINUA

Yli 65 vuoden jälkeen perustamisestaan vuonna 1955 RL-Trans on kehittynyt kansainvälisesti toimivaksi irtosiilologistiikkaratkaisujen asiantuntijaksi, jonka pääkonttori sijaitsee Lapväärtissä.

Yli kymmenen vuoden ajan olemme laajentaneet yritystämme ja olemme kasvaneet vahvaksi toimijaksi, jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman palveluita sekä koordinoitua käsittelyä irtotavaraa koskien.

ENEMMÄN KUIN A:STA B:HEN

Palveluvalikoimamme tarjoaa perinteistä ja yhdistettyä irtotavaralogistiikkaa, varastointia ja käsittelyä. Logistiikkapalvelujen tarjoajana voimme lisäarvoa tuottavien palveluiden avulla osallistua asiakkaidemme arvoketjuihin, esimerkiksi osallistumalla erilaisten tuotteiden varastointiin ja jakeluun. 

VUOSIKYMMENTEN KOKEMUS

Tänä päivänä RL-Trans on yksi Pohjoismaiden suurimmista irtotavaralogistiikkaan erikoistuneista logistiikkayrityksistä.

Kokemusta yli kuuden vuosikymmenen ajalta logistiikka-alalla. 

VANKKA PERHEYRITYS

RL-Trans on toisen ja kolmannen sukupolven perheyritys. Koko johtoryhmä on yhteisomistajia, mikä takaa vakaan, ennustettavan ja luotettavan toiminnan. Lyhyesti sanottuna; voit luottaa siihen, että pidämme lupauksemme. 

Yritys on perustettu 1950-luvulla Lapväärttissä Länsi-Suomessa. Vaikka RL-Trans on sittemmin kasvanut yhdeksi pohjoismaiden johtavista irtotavaralogistiikan yrityksistä, olemme edelleen vahvasti juurtuneet kotikaupunkiimme. 

TAVOITE

Innovatiivisilla ratkaisuilla optimoimme asiakkaidemme logistiset prosessit. 

VISIO

Pätevän henkilöstömme ja vakiintuneen verkostomme kanssa haluamme olla johtava irtotavaralogistiikkapalvelujen tuottaja, joka tarjoaa markkinoiden kilpailukykyyn, luotettavuuteen ja ympäristöturvallisuuteen perustuvaa palvelua. 

Strategia

Strategiamme on olla pohjoismaiden ja Baltian johtava irtotavaralogistiikkaan erikoistunut logistiikkayritys. Tavoitteenamme on luoda tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa ja tarjota sen mukaisesti ylivoimaisia, yksilöllisiä logistisia ratkaisuja. 

HENKILÖSTÖMME

Vaikka meillä on markkinoiden nykyaikaisin kalusto, inhimilliset tekijät ovat niitä jotka eroittavat meidät kilpailijoistamme. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti uusimpien standardien ja lainsäädännön mukaisesti varmistaen, että he palvelevat sinua parhaalla mahdollisella tavalla. 

Olemme aina käyttäneet kaiken energiamme asiakkaidemme tyytyväisyyteen. Se on ollut avain menestykseemme ja yrityksen kasvun moottori

LAATU

Laatu näkyy päivittäisessä toiminnassamme pienimpiä yksityiskohtia myöden. Visiossamme keskeisiä tekijöitä ovat laatu, turvallisuus, terveys sekä ympäristönsuojelu. 

Koulutamme jatkuvasti kuljettajiamme ja henkilökuntaamme, ja laatuamme ohjaavat ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 standardit. RL-TRANS on myös SQAS-akkreditoitu ja GMP+ sertifioitu. 

BULKLOGISTIIKAN ASIANTUNTIJAT

Asiakkaamme voivat luottaa täysin asiantuntemukseemme sekä korkean teknologian laitteisiimme. 

Lue lisää

THE SAFETY BULK TANKER

RL-Trans on kehittänyt Pohjoismaiden turvallisimman säiliöajoneuvon. Uusi konseptiauto ehkäisee onnettomuuksia edistyneen teknologian avulla; 11:sta kamerajärjestelmästä kaatumissuojaukseen.

SMART BULK

Smart Bulk on meidän taloudellinen ajoindeksimme. Jokaisessa autossa on tietokone, joka antaa reaaliaikaista palautetta kuljettajille heidän ajotyylinsä perusteella.

Asiakasportaali

Yleiskatsaus tilauksistasi ja niiden reaaliaikaisesta tilasta kuljetusajoneuvon paikannuksen ja ilmoitusten avulla.