fbpx

LISÄARVOA TUOTTAVAT PALVELUT

LISÄARVOA TUOTTAVAT PALVELUT

Haluatko optimoida logistiikkasi ja samalla keskittyä ydinosaamiseesi? Kiinnostuksemme ulottuu yli yksinkertaisten tuotteiden kuljetuksen, sillä tarjoamme myös uusia logistisia konsepteja asiakkaidemme auttamiseksi. Voimme toteuttaa räätälöityjä logistiikkapalveluita, kokonaisia ulkoistusprojekteja tai paikan päällä tapahtuvaa logistiikkaa. 

Vacuum Silo

Onko siilovarastosi saastunut? Tai oletko kohdannut jonkin muun tuotannon optimointi- tai hävittämisongelman? 

Sitten voit luottaa meihin! Tarjoamme nopeaa ja joustavaa apua tehokkailla imusiiloajoneuvoillamme. 

SIILOJEN ETÄVALVONTA

Asiakkaidemme IT-järjestelmiin tehtyjen integraatioiden avulla voimme etävalvoa heidän siilojaan ja seurata varastotasoja.  

Antaen meille mahdollisuuden tehdä automaattisia toimituksia aina, kun siilot tarvitsevat lisää tavaraa. 

Pesu & huolto

Tuotteiden puhtaus voidaan taata vain, kun ajoneuvot puhdistetaan ammatillisten ohjeiden mukaisesti. Siksi meillä on omat pesu- ja huoltotilat, jotka pitävät laitteemme aina huippukunnossa. 

IRTOTAVARAN TERMINAALIVARASTOINTI

Varastoimme ja lastaamme myös erilaiset kuivan tavaran irtotuotteet omassa irtotavaraterminaalissamme Lapväärtissä. Asiakasportaalimme kautta tarjoamme mahdollisuuden tarkistaa varastotilanteen sekä saapuvat että lähtevät tavarat. 

Lue lisää

Smart Bulk

Smart Bulk on meidän taloudellinen ajoindeksimme. Jokaisessa rekassamme on tietokone, joka antaa reaaliaikaista palautetta kuljettajille heidän ajotyylinsä perusteella.

Safety Bulk Tanker

RL-Trans on kehittänyt Pohjoismaiden turvallisimman säiliöajoneuvoyhdistelmän. Uusi konseptiauto ehkäisee onnettomuuksia edistyneen teknologian avulla; 11:sta kamerajärjestelmästä kaatumissuojaukseen.

Meistä

Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti uusimpien standardien ja lainsäädännön mukaisesti varmistaen, että he palvelevat sinua parhaalla mahdollisella tavalla.