fbpx

Käytännöt ja Arvot

Työympäristökäytäntö

Työntekijät ovat meidän arvokkain voimavara. RL-Transin päämäärä on systemaattisesti parantaa työympäristöä vähentääksemme ja estääksemme riskejä sairastua ja loukkaantua työn vuoksi. Lait, säädökset ja virkavallan vaatimukset työympäristöä koskien määrittävät organisaation työympäristön vähimmäisvaatimukset.

Laatukäytäntö

Oy RL-Trans Ab tähtää ylittämään asiakkaidemme odotukset yrityksestämme ja sen palveluista toimijana, joka tarjoaa korkealaatuista, turvallista ja luotettavaa logistiikkakumppania kuivatavara-alalla. Konseptimme ja työntekijöidemme pätevyys ovat merkki korkeasta laadusta. Laatukäytäntömme sisältää seuraavia asioita:

  • Asiakas on keskiössä luottamuksen, helppokäyttöisyyden, kohtelun ja palvelun tehokkuudessa
  • Kehitämme prosessejamme systemaattisesti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.
  • Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisimpia palveluita markkinoilla, keskittyen erityisesti turvallisuuteen.
  • Kaikkien työtekijöidemme pitäisi olla sitoutuneita ja ylpeitä yrityksen osallistumisesta, pätevyydestä sekä vastuullisuudesta. Kaikkien työntekijöiden vaaditaan hoitavan työtehtävänsä annettujen ohjeiden mukaisesti.
  • Tapaamme työskennellä voidaan kuvailla niin arvojemme, kuin myös avoimuutemme ja rehellisyytemme mukaan asiakkaitamme kohtaan.
  • Yrityksen toimintoja parannetaan jatkuvasti ankaran ja säännöllisen laadunvalvontasysteemin avulla.

 

Rehu- ja ruokaturvallisuus

Työntekijöitämme on informoitu ruoka- ja rehutuotteiden kuljetuksen erityisvaatimuksista, sekä niiden vaatimien puhtaus- ja hygieniavaatimuksista. Työntekijämme ovat ajan tasalla niiden tärkeydestä. Työntekijät, jotka keskittyvät ruoka- ja rehutuotteiden kuljetuksiin, saavat erityisen koulutuksen ja heiltä vaaditaan tietyt taidot kyseisen kuljetuksen toteuttamiseen, kuten puhtaanapito/luotettavuus, ADR-ajolupa sekä tietoa erilaisista puhdistusmenetelmistä.

Investoimme kulkuneuvojemme kuntoon ja laatuun. Kulkuneuvojamme pidetään hyvässä kunnossa tarkoin määritetyn kunnossapitosuunnitelman avulla. Ne myös tarkistetaan ja puhdistetaan määräysten (IDTF) mukaisesti.

Kulkuneuvojemme tiedot ja niiden kunnossapitodokumentit käsitellään systemaattisesti lainsäädännön mukaan. Kaikki rahtidata ja -paperit liitetään rahtikirjaan taaten 100% kuljetusten jäljityksen.

 

Ympäristökäytäntö

RL-Trans pyrkii välttämään ympäristösaasteita yltääkseen johtavaan asemaan alalla, sekä estämään palveluidemme haitallisia ympäristövaikutuksia. Tähtäämme tähän edistämällä ympäristökehitystyötä sekä jatkuvasti kehittämällä toimintojamme. RL-Trans suojelee ympäristöä:

  • Pitäytymällä lainsäädännön ja viranomaisten laatimissa ympäristövaatimuksissa.
  • Kertomalla ympäristötavoitteistamme avoimella ja rehellisellä keskustelulla henkilöstömme, viranomaisten, kiinnostuneiden ryhmien sekä yleisön kanssa; myös toimimalla toimittajien ja jakelijoiden kanssa yhteistyössä luodaksemme ympäristöystävällisiä toimintoja ja vaihtoehtoja.
  • Valitsemalla ympäristöystävällisiä teknologioita.

 

Alkoholi- ja huumausainekäytäntö

RL-Transilla on nollatoleranssi alkoholin ja huumausaineiden käyttöön. Työskentely on ankarasti kielletty työntekijöiltämme alkoholin tai muiden huumausaineiden vaikutuksen alaisena.

 

Arvomme

Asiakaskeskeinen – Olemme asiakaskeskeisiä ja yrityslähtöisiä. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja. Hyödynnämme varojamme tehokkaasti toimimalla tiiminä. Otamme kaiken vastuun ja suosimme ympäristöä säästäviä ratkaisuja, jotka tuovat lisää arvoa asiakkaillemme.

Kunnioitus – Arvostamme työntekijöidemme taitoja ja olemme yhdessä vastuussa hyvän työympäristön luomisesta. Kohtelemme toisia kuten haluaisimme itseämme kohdeltavan. Toimimme aina asiakkaidemme ja yrityksemme edun hyväksi.

Toimintakapasiteetti – Ymmärrämme että, jatkuva päätöksenteko, suunnittelu ja nopea toimeenpano ovat ratkaisevassa asemassa alallamme.

Luotettavuus – Pyrimme ylittämään kaikki kilpailijamme alallamme. Me pidämme aina lupauksemme.