fbpx

ADDSECURE ECO-DRIVING CHALLENGE 2022

RL-Trans voitti kaksi arvostettua palkintoa AddSecure Eco-Driving Challenge 2022 -kilpailussa

RL-Trans on tehnyt poikkeuksellisen saavutuksen voittamalla suomalaisyritysten halutuimman palkinnon hiilidioksidipäästöjen merkittävästä vähentämisestä kilpailussa. Emme ainoastaan asettaneet vertailukohtaa ympäristön kestävyydelle, vaan osoitimme myös huomattavaa edistystä saamalla parhaan parannuksen kokonaisindeksin pisteytykseen. Tämä merkittävä saavutus on osoitus RL-Transin sitoutumisesta vihreämmän tulevaisuuden toteuttamiseen.

AddSecure Eco-Driving Challenge ‑ekoajohaasteeseen osallistui vuoden 2022 aikana lähes 11 000 kuljettajaa ympäri Eurooppaa. Suosittuun kilpailuun liittyi noin 75 yritystä 131 joukkueen voimin noin 7 000 ajoneuvolla.

Kilpailu on Smart Transport -asiakkaille ja perustuu AddSecuren Eco-Driving-indeksiin. AddSecuren analyysin perusteella parempi ajokäyttäytyminen johti todistettavasti merkittäviin polttoainesäästöihin. Kun vuoden 2022 tuloksia verrataan haasteen ensimmäiseen vuoteen 2017, kilpailuun osallistuneet yritykset vähensivät vuotuista kokonaiskulutustaan noin 6,6 miljoonalla diesellitralla. Tämä vähensi hiilidioksidipäästöjä noin 17 500 tonnia ja säästi noin 11,9 miljoonaa euroa.

Jännityksen lisäämiseksi 75 kilpailijayritystä on jaettu maan (SE, NO, FI, DK, DE, FR) perusteella kuuteen ryhmään. Lisäksi Euroopan linja-autoliikenne muodostaa yhden ryhmän.