fbpx

KONTORSASSISTENT

Sommarjobb, Lappfjärd


Tjänstebeskrivning

Som kontorsassistent kommer du att ha ett nära samarbete med ekonomiavdelningen och den övriga organisationen. Du kommer huvudsakligen att arbeta med fakturering, uppföljning och där det behövs inom ekonomiförvaltningen.

Kvalifikationer
Som person är du strukturerad och ordningsam i ditt arbetssätt. Du har goda kunskaper i Excel och Office365. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ses som en merit. Eftersom vår verksamhet är internationell är det positivt om du har goda språkkunskaper i finska, svenska och engelska.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med moderna IT system i en dynamisk miljö i ett växande familjeföretag. Möjlighet till flextid. Vi tillsätter platsen genast vi hittat lämplig person.

MER INFORMATION

Pernilla Lindedahl

+358 40 359 2447
pernilla.lindedahl @ rltrans.fi