fbpx

FAKTURERARE

Vikariat, Lappfjärd


TJÄNSTEBESKRIVNING
Vi söker en fakturerare till ett föräldraledighetsvikariat. Som fakturerare arbetar du självständigt men du kommer även ha ett nära samarbete med övriga på ekonomiavdelningen och den övriga organisationen. Du kommer huvudsakligen att arbeta med fakturering och uppföljning.


KVALIFIKATIONER

Som person är du serviceinriktad, strukturerad och ordningsam i ditt arbetssätt. Du har kunskaper i Office365 och affärssystem. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ses som en merit. Eftersom vår verksamhet är internationell är det viktigt att du har goda språkkunskaper i finska och engelska.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med moderna IT system i en dynamisk miljö i ett växande familjeföretag. Möjlighet till flextid och delvist distansarbete. Vi önskar din ansökan senast 11.02.2024. Vi tillsätter platsen genast vi hittat lämplig person.

MER INFORMATION

Mathias Lindedahl

+358 40 559 0370
mathias.lindedahl @ rltrans.fi