fbpx

TOIMISTOASSISTENTTI

Kesätyö, Lapväärtti


Työn kuvaus
Toimistoassistenttina työskentelet tiiviissä yhteistyössä talousosaston ja muun organisaation kanssa. Työskentelet pääasiassa laskutuksen, seurannan ja tarvittaessa taloushallinnon parissa.

Pätevyydet
Ihmisenä olet jäsennelty ja järjestelmällinen työskentelytavassasi. Sinulla on hyvät Excelin ja Office 365:n tuntemus. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Koska toimintamme on kansainvälistä, on hyvä, jos sinulla on hyvä suomen, ruotsin ja englannin kielitaito.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä nykyaikaisten IT-järjestelmien kanssa dynaamisessa ympäristössä kasvavassa perheyrityksessä. Mahdollisuus flex työaikaan ja osittaiseen etätyöhön. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä

Lisätietoja antaa

Pernilla Lindedahl

+358 40 359 2447
pernilla.lindedahl @ rltrans.fi