fbpx

LASKUTTAJA

Sijaisuus, toimipaikkana Lapväärtti


Työn kuvaus
Etsimme laskuttaja vanhempainvapaan sijaisuuden ajaksi. Laskuttajana työskentelet itsenäisesti, kuitenkin tiiviissä yhteistyössä talousosaston ja muun organisaation kanssa. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu laskutus ja seuranta.

Pätevyydet
Henkilönä olet palvelualtis ja työskentelytavoiltasi järjestelmällinen. Sinulla on hyvät Office365 taidot ja kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Koska toimintamme on kansainvälistä, arvostamme hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä nykyaikaisten IT-järjestelmien kanssa dynaamisessa ympäristössä kasvavassa perheyrityksessä. Mahdollisuus flex työaikaan ja osittaiseen etätyöhön. Viimeinen hakupäivä 11.02.2024. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä

Lisätietoja antaa

Mathias Lindedahl

+358 40 559 0370
mathias.lindedahl @ rltrans.fi