Myyntiassistentti

Sijaisuus, mahdollisuus jatkoon, toimipaikkana Lapväärtti

Työn kuvaus
Myyntiassistenttina työskentelet itsenäisesti, kuitenkin tiiviissä yhteistyössä talousosaston ja muun organisaation kanssa. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu: laskutus, kirjanpito, palkanlaskenta ja seuranta.
 
Pätevyydet
Henkilönä olet palvelualtis ja työskentelytavoiltasi järjestelmällinen. Sinulla on hyvät MS Office-taidot ja kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Koska toimintamme on kansainvälistä, arvostamme hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielitaitoa.

Försäljningsassistent

Vikariat med möjlighet till fortsättning, Lappfjärd

Tjänstebeskrivning
Som försäljningsassistent arbetar du självständigt men du kommer även ha ett nära samarbete med övriga på ekonomiavdelningen och den övriga organisationen. Du kommer huvudsakligen att arbeta med följande uppgifter: fakturering, bokföring, löneberäkning och uppföljning.
 
Kvalifikationer
Som person är du serviceinriktad, strukturerad och ordningsam i ditt arbetssätt. Du har goda kunskaper i MS Office, och har dessutom tidigare arbetat i affärssystem. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter ses som en merit. Eftersom vår verksamhet är internationell är det viktigt att du har goda språkkunskaper i finska, svenska och engelska.
MORE INFORMATION

Pernilla Lindedahl

OFFICE MANAGER
+358 207 660 616
pernilla.lindedahl @ rltrans.fi

HAE / SÖK